LINK DOWNLOAD EBOOK JAHIT BAJU

KURUNG TRADISIONAL

Syarat dan Peraturan Penggunaan Ebook (Sila baca dengan teliti sebelum memuatturun ebook ini):

1) Baca isi kandungan ebook dalam keadaan tenang/relaks. 

2) Ada bahagian isi kandungan ebook yang hanya dapat difahami jika anda mempraktikkannya. Jadi, jangan risau jika ada bahagian yang tidak jelas ketika anda hanya membaca isi kandungan ebook tanpa mempraktikkannya.

3) Proses mempraktikkan isi kandungan ebook hanya akan berjalan lancar jika dilakukan dalam keadaan tenang/rileks. Menjahit tidak akan menjadi jika dilakukan dalam keadaan tergesa-gesa.

4) Hanya ebook Jahit Baju Kurung Tradisional sahaja yang diedarkan secara percuma. Lain-lain ebook iaitu Ebook Jahit Baju Kurung Moden, Baju Kurung Riau/ Pahang, Baju Melayu dan Pelbagai jubah hanya boleh didapati dengan sah melalui pembelian dari link ini: www.panduanbajukurung.com/order.htm.

5) Sila hubungi saya di talian 013-2819152 jika anda menghadapi sebarang masalah dan kemusykilan ketika mempraktikkan isi kandungan ebook.

6) Terima Kasih dan Selamat Mencuba.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

FIle ebook boleh dibuka melalui link di bawah. Gunakan browser "FireFox" jika file tidak berjaya dibuka menggunakan browser lain. Selepas file telah berjaya dibuka sepenuhnya, Klik ikon bertulis "DOWNLOAD" untuk memuatturun file tersebut ke dalam komputer. Ini bagi membolehkan file tersebut dibuka walaupun tanpa talian internet:

http://bit.ly/1TeknikMenjahitBaju
http://bit.ly/2TeknikMenjahitKainSusun
http://bit.ly/3TeknikMenjahitLeher
http://bit.ly/4TeknikMenjahitPinggangKain
http://bit.ly/5TeknikMenjahitPoket
http://bit.ly/6TeknikMemotongKain
http://bit.ly/7TeknikMenjahitSpanBahu

Link-link di atas adalah percuma. Ianya akan dipadam pada bila-bila masa mengikut budi bicara pihak www.panduanbajukurung.com.

Sila hubungi saya jika anda menghadapi sebarang masalah untuk memuat turun link-link di atas.

Salam,
Salmawati Shamsudin
013-2819152
www.panduanbajukurung.com
www.facebook.com/PanduanBajuKurung
www.facebook.com/KelasMenjahitKL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rasulullah SAW bersabda yang maksudnya: "Tiadalah di atas dunia ini seorang Muslim yang berdoa melainkan akan diperkenankan Tuhan atau dipalingkan daripadanya kejahatan selama dia tidak berdoa perkara-perkara yang berdosa atau membuat perkara yang memutuskan tali persaudaraan. Lantas seorang lelaki berkata: "Kalau begitu kita perbanyakkan doa?" jawab baginda: "Di sisi Allah (penerimaan) lebih banyak." - Hadith Riwayat At-Tirmidzi

Laman Utama l Pembelian l Testimonial l Kelas Menjahit KL l Hubungi Kami

Salmawati Enterprise (002293533-K)